Friss Hús podcast: Aprily Zoltán

Friss Hús podcast: Aprily Zoltán

A Friss Hús podcastjában rendszeresen jelentkezünk rövidfilmes hírekkel és vendégekkel. Az ötödik adás vendége Aprily Zoltán kreatív producer, Friss Hús alapító.

Aprily Zoltán foglalkozását nehéz bekategorizálni: volt már forgatókönyvíró, rendező, producer, sörfőző, egyetemi tanár, és ami nekünk most a legfontosabb: Friss Hús alapító. Kacskaringós út vezetett az egyik legmenőbb reklámfilmes kollektíva, a Kinopravda produceri székébe. Mit rejtett a kólás üveg kupakja? Milyen hatást tett rá az Enyedi Ildikó mellett tanársegédként töltött év? Hogyan nőtt ki az ELTE folyosójáról előbb a Daazo, majd tulajdonképpen a Friss Hús? Mit csinál egy reklámfilmben a producer és miért fontos továbblépés, hogy elkészüljön az első kisjátékfilmjük? És a legfontosabb: mikor folytatódik végre a megbotlós instagramsorozata?

A podcast első részét Deák Dániellel, Osváth Gáborral és Libor Anitával itt, a Rainer-Micsinyei Nórával készült második részt itt, a MOME rektorával, Fülöp Józseffel készült harmadik részt itt, a Péterfy Borival, a fesztivál nagykövetével készült negyedik részt pedig itt tudjátok meghallgatni.

Támogatók
Partnerek
w-100