Elindult a nevezés a 2024-es Friss Húsra

Elindult a nevezés a 2024-es Friss Húsra

2024-ben május 30. és június 5. között rendezik a XII. Friss Hús Budapest Nemzetközi Rövidfilmfesztivált. A nevezés már elindult, az earlybird határidő pedig augusztus 15.!

A szervezők 40 percnél rövidebb élőszereplős (fikciós, dokumentum, horror, LMBTQ, trash), valamint 20 percnél rövidebb animációs filmeket várnak a XII. Friss Húsra. A versenyprogram címeit az előzsűri válogatása után 2024 tavaszán teszik majd közzé.

A XII. Friss Húsra augusztus 15-ig lehet kedvezményesen nevezni. Utána a regular deadline október 31., a late deadline pedig november 30., de érdemes mihamarabb nevezni, hiszen annál kevesebbe kerül a nevezési díj.

A Friss Hús Budapest Nemzetközi Rövidfilmfesztivál a budapesti filmes élet meghatározó eseménye. A fesztivál elsődleges célja a legújabb magyar és külföldi rövidfilmek bemutatása, valamint egy olyan szakmai fórum felépítése, ahol a visszajelzésre és párbeszédre vágyó alkotók egy nagyobb közönség előtt mutathatják meg filmjeiket. A vetítések rendre telt házasak, és jelentős szakmai és sajtóvisszhangot keltenek. Az évről évre növekvő látogatottság bizonyítja, hogy a rövidfilmek széleskörű érdeklődésre tartanak számot.

További információ a Friss Hús FilmFreeway oldalán található.

Támogatók
Partnerek
w-100