Borzongás a Friss Húson

Borzongás a Friss Húson

Idén először lesz éjszakai vetítés a Friss Húson, melyben hét borzongató rövidfilmmel készülünk.

Mat Johns A Father's Day című kisfilmjében a világ romjain egy férfi váratlanul újra találkozik a lányával, majd elhatározza, hogy bármi történjék is, ez a nap igazá különleges lesz - még akkor is, ha ők ketten már halottak.

Joshua M Logan Lunch Ladies című filmjének főhőse Seretta és LouAnne, akik azon kívül, hogy ikertestvérek, Johnny Depp megszállott rajongói is. Húsz éve egy középiskola konyháján robotolnak megállás nélkül. Egy nap hatalmas dolog történik: közös sajtburgerreceptjükkel megnyerik a fődíjat Johnny Depp jótékonysági főzőversenyén. 

Veerapatra Jinanavin Midnight Story című filmjében egy anya mesét olvas az ipadjéről, a képernyőn szörnyek és rémalakok vicsorognak. A lidérces esti mese után a kislány nem tud elaludni. Éjfél van: a konyhából félelmetes hangok hallatszanak. A kislány kimegy, hogy megnézze mi történik: rettenetes és hihetetlen dolgok tárulnak a szeme elé.

Gil Gloom és Emma Spook Spooked című horrorjában egy csinos fiatal nő, Brenda lefekvéshez készülődik. Hirtelen kialszik a villany, ezért a nő a telefonja fényével próbálja megkeresni a kapcsolódobozt, de valami ismereten ólálkodik a sötétben... A család egyik ősének szelleme, a hatalmas és önimádó Darken az, aki éjszakánként a házban kísért.

Egy régi társasjátékot vesz elő egy anya és lánya Todd Spence és Zak White Your Date is Here című filmjében, ám nem is sejtik, hogy a játékban nem szórakozást lelnek majd, hanem magát a gonoszt.

Teemu Niukkanen Fucking Bunnies című filmjének főhőse egy középkorú férfi, Raimo, aki Helsinki kertvárosában éli elégedett kispolgári életét. Nyugalmát nemsokára megzavarja a szomszédjába költöző sátánista szexszekta megjelenése. A csoport vezetője, Maki kedves és figyelmes ember. Barátkozni szeretne, squashpartnert keres és nem érti Raimo finom célozgatásait, aki nem kér ebből a barátságból.

Justin Harding és Rob Brunner Latched című filmjének főhőse egy koreográfus, Alana, aki egy világtól távol eső vidéki házban keres művészi inspirációt, és követelőző gyerekétől is szeretne egy kis távolságot tartani. Mindeközben tudta nélkül életre kelti egy gonosz tündér holttestét. Az iszonyú lény rettenetes dologra készül és a fiatal anyának minden leleményességére szüksége van, hogy túljárjon az eszén.

Mikor vetítik?

Friss Hús @Midnight

április 7. szombat 23:00-0:30 Nagyterem

Jegyek a Toldi mozi honlapján és pénztárában kaphatók.

Támogatók
Partnerek
w-100