A rövideké a főszerep az Akváriumban

A rövideké a főszerep az Akváriumban

Immár negyedszerre ünneplik meg egy olyan méltatlanul elhanyagolt műfajnak, mint a videóklipnek az ünnepét a 4. Magyar Klipszemlén.

2015-ben egy csapat fiatal megszervezett egy hiánypótló eseményt, az első Magyar Klipszemlét, a magyar vonatkozású zenei videók első hazai versenyét a Toldi moziban. A cél az volt, hogy a tucatszámra készülő videoklipek ne süllyedjenek el az éter zugaiban, hanem kapjanak kellő figyelmet a média, a szakma és a rajongókon kívüli közönség számára is egy független rendezvény során, ahol nagyvásznon lehet ezeket az eredetileg televíziós, illetve internetes vetítésre szánt videókat megtekinteni.

Számos Friss Hús-kedvenc alkotó - mint Vácz Péter, Szimler Bálint, Fatér Ambrus - nyertek tavaly díjat, biztos idén is sok ismerős névvel találkozhattok október 10-én, az Akvárium Klubban. Sőt, nemcsak klipeket nézhettek a 4. Magyar Klipszemlén, hanem koncerteken is tombolhattok, és polírozhatjátok elméteket különböző kerekasztal-beszélgetéseken is. Itt be is kapcsolódik a Friss Hús, ugyanis a Tanítható-e a music video? nevű kerekasztalt Deák Dániel, a Friss Hús fesztiválgazgatója moderálja.

A 4. Magyar Klipszemle részletes programját itt találjátok.

Támogatók
Partnerek
w-100